HAGSTA 202
Uppdaterad:
2014-02-12
kl 20:29
Spättan

Jag är "alfahanen" i detta hem....ELLER NEJ!!!

Vi bor i ett litet hus mellan Kungsör och Eskilstuna. Jag trivs väldigt bra på landet och har många projekt på gång och nu när vi äger vårt eget hus så vill man göra saker och ting ordentligt på en gång. 

Jag jobbar på Försvarsmakten i Arboga.

Men jag lever utanför jobbet som tur är ;) Jag spelar fotboll i Kungsörs BK och hockey i Kungsörs IK. I fotbollen fungerar jag som en defensiv mittfältare och mina starka egenskaper är som en stark bollvinnare men är även hyfsat teknisk och tycker om att spela på gränsen till lite fult. I Hockeyn är jag lagkapten och lever mycket på ett bra spelsinne det roliga är att vi är fyra bröder Källberg i samma lag (undra hur många lag som har 4st bröder i samma lag?).  Är i överhuvudtaget väldigt idrottsintresserad och följer de flesta sporter på tv och i tidningar men har en för kärlek till de idrotter jag själv utövar.

 

På senare tid sedan jag träffade Robert så har jag också skaffat mig ett stort jaktintresse och får följa med min bäste vän ut på hans marker. Han har även gett mig ett stort intresse för hundar så jag tävlar numera vår retriver i apportering och jakt och ska börja ta med henne på jakter från och med i år. Annars umgås jag den lilla tid som är över med min otroliga sambo EMMA!! <3 Den 18juni-2011 kom min lilla dotter Clara till världen 06:58 och hela 4035gram vägde mitt lilla hjärta =) Så nu har jag vigt livet till att alltid finnas nära henne och ställa upp för henne hela mitt liv =)

 

Bilden från hundträning 2010